Starta eget under småbarnsåren

När vi kvinnor får barn är det mycket som förändras. Inte bara det mest självklara; att vi har ett nytt litet liv att älska och ta hand om, utan förändringen sker även på andra plan. Har din jobbsituation varit alltför stressig eller negativ av andra orsaker, är mammaledigheten en tid när tankar på att byta bana ofta dyker upp.

Bästa läget att byta bana

Att gå från ett heltidsjobb som du kanske känner dig osäker på, till att bli mamma på heltid och kunna stanna hemma och bara fokusera på din bebis, är ofta en fantastisk upplevelse. Omvälvande och krävande såklart, men också så uppfyllande och överflödande av kärlek. Det är inte så konstigt att tankarna på ditt ursprungliga jobb känns mer och mer avlägsna, speciellt om det var ett jobb du inte mådde bra av. Är du en av alla mammor som går i de här tankarna om att byta bana, så kommer här lite extra pepp. För varför stanna kvar på ett jobb som inte gör dig lycklig? Har du en känsla för vad du vill göra istället kan det här vara helt rätt tidpunkt att ta de första stegen mot en ny jobbverklighet. Är du osäker på vad du vill göra istället kan mammaledigheten också vara en bra tid att känna efter ordentligt och se vart livet vill föra dig.

Företagslån kan hjälpa i början

Finns det något du älskar, något du brinner för eller inte kan sluta tänka på? Kanske något i världen du stör dig på och vill hjälpa till att skapa en förändring kring? Att starta ett eget företag och utveckla din unika touch kring din affärsidé kan hjälpa både dig, andra och världen. Behöver du ekonomisk hjälp att starta kan ett företagslån genom https://www.fakturino.se/foretagslan/ vara precis vad du behöver. Kanske är det babyprodukter du vill satsa på? Onekligen får du många nya insikter som nybliven mamma, och att sätta upp ett företag som satsar på just bebisar och barn kan hjälpa många andra föräldrar. Det är bara din egen kreativitet som stoppar dig, så tänk vitt och brett utanför boxen, låt passionen i ditt hjärta leda dig och börjar du bli osäker och tänka ”nej…kan man göra det där?” så är det ett starkt tecken på att det kanske är just precis det du ska göra. Har ingen annan gjort det? Kanonbra, då kan det här vara något som verkligen behövs. Jobba med dina negativa övertygelser och byt ut dem mot positiva, så har du all chans att komma långt i ditt företagande.